Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

STÖDER VÅRT ARBETE. GÖR EN DONATION!
35 $

Stöd vår verksamhet för djur!

Klicka och stöd!
23 $

Stöd vår verksamhet för djur!

Klicka och stöd!
16 $

Stöd vår verksamhet för djur!

Klicka och stöd!

Stöd vår verksamhet för djur!

Klicka och stöd!
Donationer

TACK FÖR ATT DU STÖDER VÅR VERKSAMHET!
DU KAN STÖDJA VÅR VERKSAMHET.

Vår verksamhet och våra projekt genomförs enbart tack vare dig och människor som du. Stiftelsen är inte subventionerad på något sätt och får inga medel från dig. I mer än 16 år har nästan 800 000 personer från hela världen stött oss och tillsammans har vi räddat nästan 2 500 hästar och tusentals andra djur. Tack vare donationer driver vi Europas största hästasyl. Vi har även andra djur under våra vingar, bland annat hundratals hundar och katter, lantbruksdjur, boskap och vilda djur.

Du kan stödja vår verksamhet genom att göra en engångsdonation, eller så kan du lova att ge ett löpande bidrag och stödja vår djurverksamhet regelbundet.

Om du vill stödja ett specifikt djur eller ett specifikt mål som vi kommer att förverkliga tillsammans med dig, ange detta mål i rubriken för din donation.

Tack vare vårt partnerskap med Pledges är bidrag från USA i dollar avdragsgilla från skatten (när du donerar via pledges-plattformen).
GE STÖD!
Koszyk