Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

Virtuella adoptioner

Har du alltid velat ha en egen häst, men aldrig haft möjlighet till det?

Under Centaurus Foundations vingar finns det nästan 1 500 hästar som av olika skäl inte kan adopteras på ett realistiskt sätt.

Vanligtvis beror det på ålder, sjukdom eller tidigare trauman. Det är för sådana personer som bor på herrgården som det virtuella adoptionsprogrammet skapades.

VIRTUELLA ADOPTIONER
HUR ADOPTERAR MAN EN HÄST?
1
Välj en häst tillsammans med oss! Skriv till oss så skriver vi till dig vilka hästar som akut söker virtuell adoption!
2
Via e-post fastställer vi vilken häst som du ska ta hand om från och med nu - på så sätt fastställer vi också alla andra detaljer.
3
Du kommer att få ett virtuellt vårdnadshavarcertifikat efter din första betalning, följt av regelbundna foton av din valda häst.
hand-heart
BLI EN VIRTUELL SKÖTARE!

Du har inte möjlighet att ta din häst till dig, men du har alltid drömt om att bli vårdare för en vacker hovkompis.

Förutom att du tillsammans med oss kommer att sprida omsorg om din valp varje dag ser vi också till att du blir en del av hans liv. Som virtuell vårdare får du regelbundet foton och intressanta fakta om din utvalda, du kan besöka honom, ge honom ett nytt namn eller klä honom i ett valt derrick och halster, och vid en fullständig adoption kan du hänga en plakett på lådan med ditt foto eller företagsreklam.

cost
GE GÅVAN AV REGELBUNDET STÖD!

Det månatliga underhållet av en häst är en summa på mellan 100 och 500 dollar när det gäller en häst som har mer specialiserade behov av näring, medicinering eller tillägg på grund av sitt hälsotillstånd. Under en hästs 20-åriga liv kommer en sådan summa upp i ungefär 50 000 dollar. Trots detta kommer samma summa att läggas ut på en frisk, användbar häst på ett pensionat. Den enda skillnaden är att den förstnämnda hästen endast kommer att återgälda oss med tacksamhet, inte genom att rida tillsammans.

Om du redan har valt ett husdjur kan du ge det omfattande eller partiell vård. Minimibeloppet för en virtuell adoption är 10 dollar.

home-heart
KONTAKTA OSS

Om du redan har bestämt dig för virtuell adoption är det nu dags att välja en häst (eller åsna) som ska bli din vän. Om du inte kan fatta ett beslut själv ger vi gärna råd eller ytterligare information om hästar som väcker ditt intresse.

Kontakta oss på: kontakt@centaurus.se

hand-heart
BESÖK DITT HUSDJUR ELLER TA MED HONOM FÖR EN RIKTIG ADOPTION!

Du kan besöka ditt adopterade husdjur hos oss. Det finns också möjlighet att kombinera verklig och virtuell adoption - du kan adoptera och ta till dig en häst, som inte kan användas typiskt, men som ändå kan vara en bra lärare och vän under gemensamma promenader, kamning eller daglig skötsel.

Vissa hästar vars tillstånd är stabilt lämpar sig för denna ovanliga form av adoption - om du är intresserad kan du kontakta oss.

Author
Norbert
img-author-blog-norbert
VANLIGA FRÅGOR
DE VANLIGASTE FRÅGORNA
Kan jag adoptera en häst endast delvis?
Vad ingår i en fullständig adoption av en häst?
Kan jag besöka en adopterad häst?
Kan jag när som helst avstå från virtuell adoption?
Hur väljer jag ett husdjur för virtuell adoption?
GE STÖD!
Koszyk