Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

Verkliga adoptioner

Är du intresserad av verklig adoption av en häst eller åsna?
Du har förmodligen ett stort hjärta för djur och vill välja en vän för resten av ditt liv.

Då har du kommit till det perfekta stället!

Verkliga adoptioner
Verkliga adoptioner
1
Skriv till oss och låt oss veta om du vill adoptera ett av de räddade djuren. Du kan adoptera en häst, åsna, hund eller katt. Tillsammans väljer vi det djur som passar dig bäst!
2
Boka en tid med oss för en adoptionsintervju online. Vi vill matcha djuret med vårdnadshavaren till 100 %!
3
När vi har löst detaljerna tillsammans kan du skriva under adoptionskontraktet!
DSC_3874
VÄRDE ATT VETA
INNAN DU ADOPTERAR EN HÄST ELLER ÅSNA..
1

Adoption är kostnadsfritt. Vi placerar hästar för adoption globalt, vilket innebär att de kan gå till underbara hem runt om i världen, till länder på alla kontinenter. Vi måste dock fastställa villkoren för att transportera hästen till ditt land/din kontinent och känna till de nödvändiga tester som kan krävas individuellt i varje land.

2

Det ligger på adoptantens sida att transportera, veterinär- och hundvård. Tänk på detta när du adopterar en häst eller åsna - transporten kan vara dyr, men tro oss, det är värt det!it!

3

Hästen får inte på något sätt avyttras, användas i vinstsyfte, användas av utomstående (även gratis) eller användas för reproduktion.

4

Ett kontrakt undertecknas mellan stiftelsen och adoptionsfamiljen för att säkra båda parter, och framför allt hästens, åsnans eller det andra djurets egna rättigheter, som är det viktigaste här.

5

En box (när det gäller hästar eller åsnor) eller ett anpassat skjul, säkra paddockar, sällskap av en annan häst (eller åsna) och kärleksfulla vårdare krävs.

6

Du måste vara myndig för att diskutera att adoptera en häst (om du inte är det, be dina vårdnadshavare kontakta oss).


GE STÖD!
Koszyk