Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

Snöboll, som han kallades, har ingenting.

Han har fått ett namn så att han har en identitet, något som bara tillhör honom. ....

Aby pomóc dokonaj darowizny z imieniem
Snöboll
eller

Gör en donation med
kreditkort
Hjälp
Gör en donation "Snöboll"
Gör en donation med
kreditkort

Snöboll, som han kallades, har ingenting. Han har fått ett namn så att han har en identitet, något som bara tillhör honom. .... Han övergavs och dömdes till likgiltighet. Eller kanske hade han aldrig något hem? Vi vet inte. Han kom till Philippine Animal Shelter för att bli omhändertagen och vårdad. Sjuk, utmärglad och uttorkad kunde han knappt stå på benen.

De som arbetar på djurhemmet ser bilder som denna varje dag. Men det är svårt att vänja sig vid. Dessa hjärtskärande bilder kan röra dig till tårar. Snöboll är också mycket nära oss från tusentals kilometer bort; man misstänker att han har upplevt mycket lidande i sitt liv. Men är fattigdom och sjukdom tecken på ensamhet? Är det därför Snöboll tvingas leva ett liv utan värdighet? En människa har alltid ett val - Snöboll har inte haft det valet. Han är dömd till ensamhet eftersom det där han bor knappt finns någon som bryr sig om livet och hälsan för djur som han. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med resurser ...

Śnieżek (4).jpeg
Śnieżek (6).jpeg
Śnieżek (8).jpeg


Det är därför vi är här idag för snöboll. Snöboll behöver väldigt lite: hjälp med sin behandling, inköp av bra specialfoder och en vistelse på kliniken. Låt oss ge honom trygghet och lite kärlek. Varje donation, varje donerad cent, räknas. Om du vill ge snöboll hälsa, var snäll och stöd honom. Även om han befinner sig hundratals kilometer bort kommer han att vara dig evigt tacksam.

Śnieżek (19).jpeg
Śnieżek (21).jpeg
Śnieżek (9).jpeg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Janice.jpg

Denna vädjan om donationer är en del av det världsomspännande projektet "Djur utan gränser" från Centaurus Foundation. Vi har med stor omsorg valt ut de platser som vi vill stödja i hela världen. Projektet i Filippinerna leds av Janice, som arbetade på vårt hästcenter tillsammans med sin pojkvän John för mer än två år sedan. Hon var en aktivist vars bilder regelbundet visades på våra sociala medier. John, som kan ses på många foton och videor, stannade i Polen med Centaurus. Janice, å andra sidan, var tvungen att återvända till öarna av familjeskäl. Hon ville dock fortsätta sitt arbete som djurrättsaktivist och vi beslutade att starta ett sådant initiativ där Janice bor.

De berättelser Janice gav oss om Filippinerna fick oss att fundera djupt över situationen där. Filippinerna är en annorlunda värld.

Janice fotograferar, dokumenterar och berättar historier och öden om djur som rör till tårar och berör de djupaste strängarna i den mänskliga själen. Hon besöker regelbundet lokala djurhem för att visa upp de djur som hon har fångat med sin kamera. Det här är djur som vi vill hjälpa. Janice står i daglig kontakt med oss och övervakar direkt alla aktiviteter på plats.
Vi vill dela dessa berättelser med dig och kanske kan vi tillsammans gå dit ingen annan kan - för att utföra ett mirakel för dessa djur som verkar omöjligt. Naturligtvis är det en 16-timmars flygresa, men lidandet känner inga gränser. Det finns knappt några lokala organisationer och djuren har praktiskt taget inga rättigheter. Tack vare Janice kan vi stödja hundar och katter specifikt och driva en kampanj för ett förändrat tänkande i hela världen. Anslut dig till oss, för dessa djur är ensamma och ignoreras av världen. Bli dessa djurs röst, även om du befinner dig tusentals kilometer bort. Stöd dem tillsammans med Janice.

Kontonummer
Bankkonton

Centaurus Foundation
ul. Wałbrzyska 6-8
52-314 Wrocław
Polen

Du kan stödja vår verksamhet genom att göra en donation!

PKO BP 15 1020 5226 0000 6002 0220 0350

För betalningar från utlandet:

Swift/Bic: BPKOPLPW
IBAN: PL15102052260000600202200350

För betalningar från utlandet och virtuella adoptioner:

PL17 1750 1064 0000 0000 2257 6798


GE STÖD!
Koszyk