Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

Hur jag räddades från svinstian.

Jag vet inte hur länge jag har varit här. I denna mörka, smutsiga och illaluktande svinstia. Jag kan knappt minnas mitt tidigare liv. Från den tid då jag fortfarande var fri och kunde utforska världen. När jag fortfarande kunde känna solen på min päls och höra vinden i mina öron. När jag fortfarande var lycklig.

Aby pomóc dokonaj darowizny z imieniem
SABINKA
eller

Gör en donation med
kreditkort
Hjälp
Gör en donation "SABINKA"
Gör en donation med
kreditkort

Hur jag räddades från svinstian

Jag vet inte hur länge jag har varit här. I denna mörka, smutsiga och illaluktande svinstia. Jag kan knappt minnas mitt tidigare liv. Från den tid då jag fortfarande var fri och kunde utforska världen. När jag fortfarande kunde känna solen på min päls och höra vinden i mina öron. När jag fortfarande var lycklig.

Nu är jag bara en skugga av mitt forna jag. En hög av elände som kämpar för sin överlevnad varje dag. Jag får knappt något att äta eller dricka. Jag har inget sällskap, ingen kärlek, inget hopp. Jag är ensam med min smärta och min rädsla.

sabinka_444.jpg

Ibland hör jag röster från utsidan. Människor som går förbi mig och ignorerar mig eller skrattar åt mig. Ingen bryr sig om mig. Ingen ser på mig. Ingen hjälper mig. Jag har slutat drömma. Att hoppas. Att leva. Tills idag. Idag hände något som jag aldrig trodde var möjligt. Idag öppnades dörren till mitt fängelse och någon gick in. Någon som inte slog mig eller skrek åt mig. Någon som rörde mig försiktigt och talade till mig. Någon som gav mig ett leende och lade en filt runt mig.

Jag var för svag för att svara. För rädd för att förstå. För förvånad för att tro. Men det var sant. Den här personen tog mig ut ur svinstian och satte mig i sin bil. Han körde mig till en plats där det var ljust och rent. Där det fanns andra människor som brydde sig om mig. Som gav mig medicin och tog hand om mina sår. Som erbjöd mig mat och vatten och lekte med mig.

Jag kunde inte tro det. Jag var räddad.

Sabinka (3).jpeg

Jag vet inte vad framtiden har i beredskap för mig. Jag vet inte om jag någonsin kommer att bli helt frisk igen eller hitta ett nytt hem. Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna lita på eller älska igen.

Men det här vet jag. Jag är tacksam. Tacksam för den här personen som gav mig en andra chans. Som visade mig att det fortfarande finns vänlighet och medkänsla i den här världen. Som räddade mitt liv. Kära vänner, det är fortfarande smärtsamt att se en hund i ett sådant tillstånd, men det är inget nytt för oss. Sabinka lämnades i ett fruktansvärt tillstånd, vegeterande i en mörk svinstia utan mänsklig vård och uppmärksamhet. Ännu ett offer för människors oansvarighet. Lyckligtvis hittade vi någon som berördes av Sabinkas öde och vände sig till oss. Han var inte likgiltig inför henne och därför kunde vi hjälpa henne.
Idag är Sabinka i vår vård, men hennes hälsa är mycket dålig. Hon har hudinflammationer, ögoninflammationer, varbildning och sammanväxta klor. Hon lider också av öronsvamp. Och detta är bara början på hennes diagnos.

Vi hoppas att Sabinkas historia kommer att få ett lyckligt slut och ber om ditt stöd i hennes behandling samt ett vänligt uppmuntrande ord. Pengar behövs omgående för hennes vård, behandling och ytterligare diagnostik för att ge Sabinka ett nytt och bättre liv. Vi vädjar till dig från djupet av våra hjärtan, eftersom Sabina inte har styrkan att be om hjälp på egen hand idag.

Kostnaderna för hennes tillfrisknande uppgår fortfarande till cirka 2000 euro.

Kontonummer
Bankkonton

Centaurus Foundation
ul. Wałbrzyska 6-8
52-314 Wrocław
Polen

Du kan stödja vår verksamhet genom att göra en donation!

PKO BP 15 1020 5226 0000 6002 0220 0350

För betalningar från utlandet:

Swift/Bic: BPKOPLPW
IBAN: PL15102052260000600202200350

För betalningar från utlandet och virtuella adoptioner:

PL17 1750 1064 0000 0000 2257 6798


GE STÖD!
Koszyk