Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

En by. En gammal, övergiven gård. Och hon - Kora.

Och bredvid henne, ett litet klot, hennes valp. Hennes sista barn. Båda uttorkade, utmärglade, undernärda. Båda utan omsorg och kärlek från en människa.

Aby pomóc dokonaj darowizny z imieniem
KORA
eller

Gör en donation med
kreditkort
Hjälp
Gör en donation "KORA"
Gör en donation med
kreditkort

En by. En gammal, övergiven gård. Och hon - Kora. Och bredvid henne, ett litet klot, hennes valp. Hennes sista barn. Båda uttorkade, utmärglade, undernärda. Båda utan omsorg och kärlek från en människa.

Kora var en god mor. Och hennes ägare sålde hennes valpar till alla som ville komma fram. Han var glad när hon blev dräktig. Hon födde nästan varje gång. Hon led, men det syntes inte. "Hunden läker sina sår". Men det gjorde han inte. Tills ingenting fungerade längre.
För Kora blev svagare dag för dag. Hon visste inte hur man bad om hjälp. Hon kunde inte äta på egen hand. Hon blev svagare och tunnare, apatisk. Hon sökte hjälp för sitt barn, men alla körde bort henne. Hon hade vandrat runt i byn under en lång tid. Hon var undernärd och rädd. Hon hade inte heller någon som kunde ha räddat henne. Och hon skulle förmodligen ha dött där bredvid sitt barn om hon inte hade kommit till vår vård.

Kora (4).jpeg

Hjälpen kom i sista minuten. En hund, utmärglad till utmattning och knappt kapabel att stå upp själv, hämtades från sin gård någonstans vid världens ände. Tyvärr... var det för sent för hennes sista lilla flicka. Hon hade dött...
Koras hjärta var krossat. Vi kommer inte att kunna ersätta hennes förlust. Men vi vill ta hand om henne och rädda hennes hälsa. Det är det minsta vi kan göra för henne. Den gamla hunden är nu på kliniken, under läkarnas vakande ögon. Hon har en öroninfektion, tandköttsinfektion och en allvarlig svampinfektion. Hon har diagnostiserats med pyometra (livmoderinflammation) och konjunktivit.

Vi är i stort behov av din hjälp för att kunna behandla Kora och ge henne ett bra liv. Vi kan inte radera hennes smärtsamma minnen, men vi kan ge henne den frid och trygghet som hon behöver mest nu.

Kontonummer
Bankkonton

Centaurus Foundation
ul. Wałbrzyska 6-8
52-314 Wrocław
Polen

Du kan stödja vår verksamhet genom att göra en donation!

PKO BP 15 1020 5226 0000 6002 0220 0350

För betalningar från utlandet:

Swift/Bic: BPKOPLPW
IBAN: PL15102052260000600202200350

För betalningar från utlandet och virtuella adoptioner:

PL17 1750 1064 0000 0000 2257 6798


GE STÖD!
Koszyk