Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

Idag är det Tola...

...och i morgon kommer ytterligare en åsna att dödas. För att den är för gammal.

Aby pomóc dokonaj darowizny z imieniem
Idag är det Tola...
eller

Gör en donation med
kreditkort
Hjälp
Gör en donation "Idag är det Tola..."
Gör en donation med
kreditkort
Idag är det Tola...

...och i morgon kommer ytterligare en åsna att dödas. För att den är för gammal.

För att den inte längre är användbar. Kan ersättas. Det är bara ett djur.... Kan du fortfarande läsa detta? Kan du föreställa dig det? Det är nästan som en rutin, men det gör ont om och om igen. Men ilska och förvirring leder oss ingenstans. Vi måste agera. Planera realistiskt. Så det gör vi. Tola är en av många som kommer att få en chans, och vi hoppas innerligt att vi kan övertala er att hjälpa henne. Hennes historia är inte spektakulär, den är normal. Så länge hon var ung och söt, tyckte folk om henne. Med tiden blev det svårare och svårare att placera henne och till slut hamnade hon hos den här återförsäljaren som inte ser någon rosenröd framtid för henne. Han kommer inte längre att försöka sälja henne bra - men hon är fortfarande tillräckligt bra för slakt. Hennes liv kostar dock 696 euro. Vi vill vara där i tid den 20.03 för att ta hem henne.

Kan vi få er att donera för henne? Hon kommer inte att vara den sista som vi försöker rädda. Men med er har det alltid fungerat. Vi hoppas verkligen att det går att göra den här gången också. Var snäll och stanna hos oss!

tola_03.jpeg
Kontonummer
Bankkonton

Centaurus Foundation
ul. Wałbrzyska 6-8
52-314 Wrocław
Polen

Du kan stödja vår verksamhet genom att göra en donation!

Bankgiro: 282-6063

För betalningar från utlandet:
Bic. SWEDSESS
IBAN: SE85 8000 0821 4993 3012 3044

Swedbank

Swish: 0704756317

För betalningar från utlandet och virtuella adoptioner:

Bic. SWEDSESS
IBAN: SE85 8000 0821 4993 3012 3044


GE STÖD!
Koszyk