Den här webbplatsen använder cookies för att leverera tjänster i enlighet med Integritetspolicy. Du kan självständigt definiera villkoren för lagring av eller tillgång till cookies i din webbläsare.

Czumba har nått vägs ände, full av rädsla och smärta.

Varje steg, varje rörelse är plågsam. Men hon vet inte vad som väntar henne. I hennes värld som hund har det trots allt aldrig funnits någon plats där hon kunde få optimal vård och behandling.

Aby pomóc dokonaj darowizny z imieniem
CZUMBA
eller

Gör en donation med
kreditkort
Hjälp
Gör en donation "CZUMBA"
Gör en donation med
kreditkort

Czumba har nått vägs ände, full av rädsla och smärta. Varje steg, varje rörelse är plågsam. Men hon vet inte vad som väntar henne. I hennes värld som hund har det trots allt aldrig funnits någon plats där hon kunde få optimal vård och behandling. Czumba levde från dag till dag och kämpade för sin överlevnad.


Hennes sorg, som var synlig även på datorskärmen, berörde oss. Även om vi ofta tänker att djuren i Polen har det dåligt, när vi hörde Janice berätta om förhållandena i Filippinerna, fick vi en känsla av att våra egna husdjur har mycket mer tur. Det finns naturligtvis inget paradis här, men ingen där har råd med det allra nödvändigaste. Det är därför vi berättar om Czumba idag. Hon kommer från Filippinerna.

Vi vet inte så mycket om henne. Czumbas bakben är förlamat och varje steg är förknippat med ofattbar smärta. Hon behöver omedelbart avmaskas och utfodras eftersom hon är utmärglad, rastlös och hungrig. Hon är bara skinn och ben och är i akut behov av vår hjälp härifrån.

Din hjälp behövs omedelbart.

Kan du hjälpa till och bidra med pengar till fullfoder, nödvändiga vitaminer och avmaskningsmedel? Eftersom Czumba ännu inte har någon egen plats skulle vi vilja donera pengar till en säng och en lekhage så att hon kan vila. Vänligen stöd Czumba med en liten donation. Visa henne att kärlek, värme och trygghet kan komma från en människa. Tillsammans kan vi hjälpa, över gränserna. I Czumbas namn ber vi om din hjälp.

Czumba(8).jpeg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Janice.jpg

Denna vädjan om donationer är en del av det världsomspännande projektet "Djur utan gränser" från Centaurus Foundation. Vi har med stor omsorg valt ut de platser som vi vill stödja i hela världen. Projektet i Filippinerna leds av Janice, som arbetade på vårt hästcenter tillsammans med sin pojkvän John för mer än två år sedan. Hon var en aktivist vars bilder regelbundet visades på våra sociala medier. John, som kan ses på många foton och videor, stannade i Polen med Centaurus. Janice, å andra sidan, var tvungen att återvända till öarna av familjeskäl. Hon ville dock fortsätta sitt arbete som djurrättsaktivist och vi beslutade att starta ett sådant initiativ där Janice bor.

De berättelser Janice gav oss om Filippinerna fick oss att fundera djupt över situationen där. Filippinerna är en annorlunda värld.

Janice fotograferar, dokumenterar och berättar historier och öden om djur som rör till tårar och berör de djupaste strängarna i den mänskliga själen. Hon besöker regelbundet lokala djurhem för att visa upp de djur som hon har fångat med sin kamera. Det här är djur som vi vill hjälpa. Janice står i daglig kontakt med oss och övervakar direkt alla aktiviteter på plats.
Vi vill dela dessa berättelser med dig och kanske kan vi tillsammans gå dit ingen annan kan - för att utföra ett mirakel för dessa djur som verkar omöjligt. Naturligtvis är det en 16-timmars flygresa, men lidandet känner inga gränser. Det finns knappt några lokala organisationer och djuren har praktiskt taget inga rättigheter. Tack vare Janice kan vi stödja hundar och katter specifikt och driva en kampanj för ett förändrat tänkande i hela världen. Anslut dig till oss, för dessa djur är ensamma och ignoreras av världen. Bli dessa djurs röst, även om du befinner dig tusentals kilometer bort. Stöd dem tillsammans med Janice.

Kontonummer
Bankkonton

Centaurus Foundation
ul. Wałbrzyska 6-8
52-314 Wrocław
Polen

Du kan stödja vår verksamhet genom att göra en donation!

PKO BP 15 1020 5226 0000 6002 0220 0350

För betalningar från utlandet:

Swift/Bic: BPKOPLPW
IBAN: PL15102052260000600202200350

För betalningar från utlandet och virtuella adoptioner:

PL17 1750 1064 0000 0000 2257 6798


GE STÖD!
Koszyk